Jan Smit reikt gezamenlijke cd finalisten 'Junior Songfestival' uit

zaterdag 16 augustus 2014

De finalisten van het 'Junior Songfestival 2014' kregen zaterdag hun gezamenlijke cd uitgereikt van Jan Smit. De presentator deed dit als kick-off van het programma dat vanaf 25 augustus van start gaat bij AVROTROS.

De officiële overhandiging vond plaats in aanwezigheid van fans, familieleden van de finalisten en onder andere oud winnaars Ralf Mackenbach (2009), Rachel (2011) en de tweeling Mylène & Rosanne (2013).


Jan Smit, presentator 'Junior Songfestival': 'Na maanden van voorbereiding gaan we nu eindelijk bijna beginnen met het programma. Ik vind het ontzettend leuk dat ik ben gevraagd om de presentatie op me te nemen. Hierin worden mijn twee passies gecombineerd: muziek maken én presenteren. Bij het 'senior' Songfestival ben ik al een aantal jaar betrokken als commentator. Des te leuker om nu ook betrokken te zijn bij de junior versie.'

De cd van het 'Junior Songfestival 2014' is vanaf 22 augustus verkrijgbaar in onder meer diverse platenzaken en speelgoedwinkels. Naast de individuele nummers van de finalisten bevat de verzamel-cd het gezamenlijk lied 'Connected', de nieuwste hit van het 'Junior Songfestival 2014', waarvan de videoclip al regelmatig op televisie te zien is geweest.

In samenwerking met de beste muziekproducers van Nederland, waaronder Jochem Fluitsma, Eric van Tijn en Tjeerd Oosterhuis, zijn alle zelfgeschreven nummers van de finalisten opgenomen in de studio. 
Tijdens de liveshows in september wordt bekend wie Nederland zal vertegenwoordigen bij de internationale finale, die op 15 november zal plaatsvinden in Malta.

Alle videoclips en veel meer (backstage) filmpjes zijn nu al te bekijken op http://juniorsongfestival.avro.nl.

'Junior Songfestival', vanaf maandag 25 augustus om 17.35 uur bij Z@pp/Nederland 3.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers