Jandino en zijn Amerikaanse droom te zien bij SBS6

maandag 22 april 2019

Vanaf dinsdag 23 april om 21.30 uur is bij SBS6 te zien hoe Jandino Asporaat met behulp van bevriende BN'ers probeert door te breken als comedian in New York.

In Nederland is zijn naam gevestigd, maar hoe vergaat het hem in de Big Apple, het mekka van de comedy waar hij weer helemaal opnieuw moet beginnen? Trekt Jandino volle zalen of is het allemaal nog niet zo makkelijk? In zes afleveringen volgen we Jandino’s zoektocht naar humor in New York en zijn uiteindelijke doel om een show van een uur in het Engels op te voeren voor een Amerikaans publiek.


Jandino: 'New York was een geweldige ervaring. Ik ben in de comedywereld van deze wereldstad gedoken en heb inspiratie gekregen van beroemde comedians en comedyshows. Dit avontuur in New York is als een droom die uitkomt voor mij en ik hoop met het programma andere mensen te inspireren. Wat je droom ook is; ga het doen en kijk waar het schip strandt!'

Om zijn wens nog beter te kunnen realiseren, schakelt Jandino per aflevering een goede, bekende vriend in die hem daarbij kan helpen. Zo staan BN’ers Rico Verhoeven, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ronald Goedemondt en Najib Amhali hem bij in zijn avontuur. Met Jandino’s New Yorkse appartement als basis doen ze onderzoek naar humor in de Big Apple, volgen ze lessen en treedt Jandino veel op om te oefenen. Samen gaan ze het avontuur aan en komen ze erachter dat het allemaal nog niet zo makkelijk is…

Het programma wordt geproduceerd door No Pictures Please.

Uitzending vanaf dinsdag 23 april, wekelijks om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers