Janny van der Heijden raakt stuurloos in eerste beelden 'Denkend aan Holland' - VIDEO

dinsdag 9 juli 2019
Foto: © Roland J. Reinders Omroep MAX 2019

In de allereerste beelden van 'Denkend aan Holland' is te zien hoe Janny van der Heijden probeert aan te meren met het schip waarop zij en André van Duin deze zomer de Hollandse rivieren bevaren.

'Denkend aan Holland'; hét nieuwe zomerprogramma van MAX, is vanaf maandag 5 augustus om 22.15 uur te zien bij MAX op NPO 1.


Terwijl André een serieuze poging doet om het gedicht Herinnering aan Holland van H. Marsman voor te dragen, verstoort Janny de opname. Het gedicht van Marsman - dat gaat over het Nederlandse landschap en de strijd tegen het water – dient als inspiratie voor de titel van het nieuwe programma.

In het MAX-programma 'Denkend aan Holland' ontdekken André en Janny ons mooie Nederland vanaf het water. Elke aflevering trekken ze erop uit met hun boot. André en Janny maken onder meer een koninklijke tocht over de rivier De Linge dwars door de Betuwe en gaan op asperge- en ansjovistocht in West-Brabant.

Natuurlijk meren André en Janny zo nu en dan ook aan, om de prachtige plekken te bezoeken waar het water hen brengt. Janny kan André veel vertellen over zowel de culturele als culinaire geschiedenis van bepaalde plekken. Dat allemaal in het gezelschap van scheepshond Nhaan; de teckel van Janny.

'Denkend aan Holland', vanaf maandag 5 augustus elke week om 22.15 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers