'Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen' in 2017 bij RTL 4

donderdag 22 september 2016

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een nieuw RTL 4-programma. In 'Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen', vanaf het voorjaar 2017 te zien, draait het om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen.

Met eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen. Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om de kids en de aankomende bruidsparen te helpen bij de voorbereidingen van hun toekomstige huwelijk.


Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel door de paren en hun, soms wederzijdse, kinderen worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten die zowel door de ouders als door de kinderen worden uitgevoerd. Ook andere familieleden kunnen hier een belangrijke rol inspelen. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin!

'Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen' is een Talpa format en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers