Javier Guzman in 'Van God Los'

woensdag 30 augustus 2017

Javier Guzman heeft een hoofdrol in de BNNVARA-serie 'Van God Los'. In de aflevering 'Rehab' is hij te zien naast Cees Geel en Femke Lakerveld. Deze vijfde aflevering van het nieuwe seizoen 'Van God Los' is geregisseerd door Eddy Terstall.

In de zesde en laatste aflevering - 'Unlike' van regisseur Tomas Kaan- zijn de hoofdrollen voor Willem Chen, Jun Jun Liang, Jady Satoer en Keanu Visscher.


In 'Rehab' (scenario Jan Eilander en Eddy Terstall) zitten de alcoholiste Simone (Femke Lakerveld) en de aan cocaïne verslaafde Luis (Javier Guzman) samen in een luxe afkickkliniek. Ze beleven een stormachtige amour fou, die wat hun betreft eeuwig moet duren. Het enige probleem is dat Simone getrouwd is met Maurits. In 'Unlike' (scenario Bastiaan Kroeger) wil de 15-jarige Shan er graag bij horen. Die week spat de intense vriendschap tussen schoolgenoten Debby en Yindee uit elkaar, waardoor Deby haar vriendin in een opwelling doodwenst. En Shan blijkt bereid dit klusje tegen een kleine vergoeding te klaren.

De dramaserie 'Van God Los' vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers.

'Van God Los' is een coproductie van BNNVARA en Pupkin.

'Van God Los IV', vanaf 18 september iedere maandag om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers