Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer bij Net5 in 'Bitterzoet'

dinsdag 3 januari 2017

De komische dramaserie 'Bitterzoet', met actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer, is vanaf woensdag 4 januari om 21.30 uur te zien bij Net5.

'Bitterzoet' gaat over de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman), die elkaar al sinds hun studententijd kennen. De vriendinnen hebben alle drie een eigen leven, maar ze zien elkaar geregeld. Daten, rimpels, seks, opvoeding; niets blijft dan onbesproken.


De ambitieuze en drukke Anna is de meest serieuze van het stel. Ze volgt wekelijks mindfullness- en coaching-therapieën en daar profiteert iedereen (ongewild) van mee. Anna is al jaren samen met ondernemer Kees en heeft twee dochters van 8 en 14 jaar oud. De hardwerkende Esmee is juriste, regelt alles voor iedereen en houdt van biologische happen en pure smaken. Esmee is getrouwd met Bourgondiër Pieter en is moeder van twee jongens van 9 en 11 jaar. De impulsieve Caro is single en heeft drie kinderen met een mening. Het leven van Caro bestaat uit wilde dates, experimentele vakanties en veel te veel drinken en roken. Het drukke leven houdt haar jong, want oud en vet is killing voor de datingjungle.

'Bitterzoet' is een samenwerking met LINDA.tv, waar de afleveringen online te zien zijn. De scenario's zijn geschreven door columnist en LINDA.- auteur Roos Schlikker. De verhalen zijn gebaseerd op de blog wine-up.nl.

'Bitterzoet' wordt geproduceerd door Talpa Fictie, bekend van 'Divorce' en 'Gooische Vrouwen'. Will Koopman en Idse Grotenhuis tekenden voor de productie en de regie.

'Bitterzoet', vanaf woensdag 4 januari om 21.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers