Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in finale van 'Smeris'

dinsdag 25 juni 2019
Foto: BNNVARA - © Diederick Bulstra 2019

Na vier succesvolle seizoenen van 'Smeris' zendt BNNVARA komend seizoen het driedelige finaleseizoen van de politieserie uit.

Hoofdrolspelers Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge kruipen opnieuw in de rollen van Theo en Willem in 'Smeris'. Het team van politiebureau Tilburg kampt met een nijpend tekort aan personeel, waardoor criminelen vrij spel lijken te krijgen. Dan krijgen onze helden bovendien te maken met een kunstroof, waarvan de sleutel op Bonaire ligt. De opnames zijn afgelopen week van start gegaan. Dennis van de Ven: 'Het wordt weer rete-spannend'. 'Smeris' is komend seizoen te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Het vijfde en laatste seizoen van 'Smeris' bestaat uit drie spannende afleveringen. Het politieonderzoek naar een kunstroof in een Tilburgs museum brengt Willem (Dennis van de Ven) en Theo (Jeroen van Koningsbrugge) naar de andere kant van het Nederlands Koninkrijk: het Caribische eiland Bonaire. In de finale zijn oude bekenden van de serie te zien, maar ook een aantal verrassende nieuwe personages.

'Smeris' is een coproductie van Pupkin en BNNVARA.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers