Jochem van Gelder op zoek naar 'Het Beste Idee van Nederland'

zaterdag 24 mei 2014

Het succesvolle tv-programma 'Het Beste Idee van Nederland' keert dit najaar terug op televisie bij SBS6. Met 'Het Beste Idee van Nederland' start de zender een nieuwe zoektocht naar fantastische uitvindingen van Nederlandse bodem.

Het programma zelf is ook opnieuw uitgevonden, want voortaan heeft elke aflevering een finalist. Het nieuwe seizoen van 'Het Beste Idee van Nederland' wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder. Groot of klein, jong of oud, iedereen met een goed idee of briljante uitvinding kan zich vanaf vandaag opgeven voor de nieuwe vrijdagavondshow van SBS6.


In 'Het Beste Idee van Nederland' presenteren kandidaten hun idee aan een jury. In het nieuwe seizoen van de SBS6-show heeft elke aflevering een finalist. In de laatste aflevering strijden de finalisten vervolgens voor de winst. De winnaar ziet niet alleen zijn of haar idee in productie gaan, maar wordt daarnaast ook nog beloond met een geldprijs.

'Het Beste Idee van Nederland' werd van 2004 tot en met 2006 uitgezonden bij Veronica, sinds 2007 was de succesvolle show jarenlang te zien bij SBS6. Via http://www.sbs6.nl/idee kan heel Nederland zich opgeven voor het programma.

'Het Beste Idee van Nederland', dit najaar elke vrijdagavond om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers