John de Mol bevestigt interesse SBS6, Net5 en Veronica

dinsdag 14 december 2010

De aankondiging dat ProSiebenSat.1 de SBS-zenders in de etalage zet, zorgde meteen voor speculaties over de plannen van John de Mol. Ondertussen bevestigde een woordvoerder van Talpa zijn interesse.

Maar de Mol is niet de enige geinteresseerde partij. Ook uitgeversconcern TMG bevestigde de interesse: 'Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat wij belangstelling zouden kunnen hebben in de Nederlandse televisieactiviteiten van SBS. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de voorwaarden'.


Ook voor John de Mol kan zo een oude droom werkelijkheid worden. Na het mislukken van zijn eigen tv-zender liet hij zich al ontvallen dat de aankoop van een bestaande zender in de toekomst tot de mogelijkehden behoorde. Een woordvoerder van Talpa bevestigt die interesse nu: 'De Mol zou graag eens een kijkje nemen in de dataroom van SBS'. Wordt vervolgd...

Bron: Telegraaf


Lees ook:
ProSiebenSat.1 overweegt verkoop SBS-zenders in Vlaanderen en Nederland
Het doek valt definitief voor Tien

DOSSIER: SBS-zenders in de etalage

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers