John de Mol daagt RTL-top voor de rechter

dinsdag 23 september 2008

Er komen barsten in de samenwerking tussen John de Mol en RTL Nederland. De succesvolle mediaman heeft zowel de huidige als de voormalige top van RTL opgeroepen om te getuigen tijdens een hoorzitting. John de Mol voelt zich misleid tijdens de overname van Radio 538 en de programma's van zijn zender Tien.

N


a het stopzetten van zijn bijna failliete zender Tien sloot John de Mol een deal met RTL Nederland. Hij kreeg toen een aandeel van 26,3% in de mediagroep.

De Mol zegt nu dat hij om de tuin geleid werd. Kort na het afsluiten van de deal geraakte immers minder gunstige resultaten van RTL Nederland bekend. 'Als die eerder bekend waren gemaakt, was er een deal op andere voorwaarden gesloten', aldus de Mol. Fons van Westerloo is de eerste die als getuige moet verschijnen.

Bron: RTL.nl

DOSSIER: RTL Nederland neemt Tien over

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers