John de Mol: 'Tien gaat gewoon door'

zondag 29 april 2007

In één van zijn zeldzame interviews verklaart multimiljonair John De Mol dat televisiezender Tien gewoon doorgaat zoals nu het geval is. De eigenaar van Talpa liet dit afgelopen week weten op zijn eigen radiozender Radio 538.

H


ij deed de uitspraken tijdens een uitzending van Edwin Evers en dit op zijn 52ste verjaardag. Hij zei ook nog dat indien de mogelijkheid zich voordoet om de zender onder te brengen in een grotere structuur, zodat de doelstellingen beter haalbaar zijn op kortere termijn, dan is die optie te overwegen.

Verder zei De Mol: 'We praten met een aantal partijen waardoor we zijn benaderd, en dat kan op zowel korte termijn tot iets leiden maar het kan ook volgende week leiden tot een situatie, we doen het niet en we gaan gewoon lekker door, in welke vorm dan ook.'

Beluister hier het gesprek tussen Edwin Evers (radio 538) en John de Mol.

Bron: radio.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers