Jokertje, Barbie en de rest houden auditie in 'X Cherso'

vrijdag 6 mei 2011

Het succesvolle RTL 5-programma 'Oh Oh Tirol' smaakt naar meer! De BH'ers (bekende Hagenezen) laten de witte pistes voor wat ze zijn en gaan komende zomer terug naar zon, zee en strand! Voordat Jokertje, Barbie, Matsoe Matsoe, Little Princess, Sniper, Kabouter, Sterretje en Elize vertrekken, gaan ze eerst nog op zoek naar nieuwe vrienden.

Deze feestbeesten mogen uit de mooiste stad achter de duinen komen, maar ook opvallende types uit alle hoeken van Nederland maken kans om deze zomer met de veelbesproken groep op vakantie te gaan. Mensen die minstens net zo gek zijn als de acht Hagenezen en het liefst altijd plankgas uit hun dak gaan, kunnen zich vanaf nu via http://www.rtl.nl/xcherso opgeven voor de 'X Cherso'-audities! Deze vinden in juni plaats.


'Oh Oh Cherso', dit najaar te zien bij RTL 5.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers