Jury staat voor onmogelijke keuzes in 'Holland's Next Top Model'

zondag 2 september 2018

Vanaf 3 september krijgt de jury het zwaarder dan ooit in hun zoektocht naar 'Holland's Next Top Model'. Samen met juryleden Nigel Barker, Jean Paul Paula en Kim Feenstra gaat Anna Nooshin op zoek naar het meest veelbelovende model.

Dat is dit jaar met de diversiteit binnen de cast en een bijzonder hoog niveau een grote uitdaging.


Een groep van maar liefst tachtig ambitieuze jongens en meiden moet in de eerste aflevering al teruggebracht worden naar een selectie van twintig. Deze groep mag zijn kwaliteiten laten zien in een 'Go See'. De tien die hierin door de jury het best beoordeeld worden, gaan het grote avontuur aan en laten zich van hun beste kant zien in de weekopdrachten. Natuurlijk niet voordat ze de beruchte én gevreesde metamorfose hebben ondergaan. Een metamorfose die er dit seizoen voor zorgt dat het voor één van de kandidaten teveel wordt…

De modellen in spé maken het voor de jury keer op keer een zware taak om te beslissen wie er doorgaan en mee mogen naar Oostenrijk voor een fotoshoot voor fashion magazine ELLE.

De winnaar of winnares krijgt een contract bij VDM Model Management en een covershoot voor ELLE.

'Holland's Next Top Model' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en mede mogelijk gemaakt door Colgate, MarcCain, H&M en ELLE.

'Holland's Next Top Model', vanaf maandag 3 september bij Videoland en om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers