Kaj van der Voort, Tabitha en Edsilia Rombley in vakjury live finale 'Junior Songfestival'

donderdag 29 augustus 2019

Op zaterdag 28 september 2019 is de live finale van het 'Junior Songfestival'. In deze spannende show wordt bepaald wie Nederland gaat vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Polen.

Vier acts worden beoordeeld door de kijkers thuis, een professionele kinderjury en een vakjury, die dit jaar bestaat uit Kaj van der Voort, Tabitha en Edsilia Rombley. De finalisten hebben maandenlang gerepeteerd om met hun eigen nummer een fantastische show neer te zetten. De presentatie ligt in handen van Romy Monteiro en Buddy Vedder.


Max en Anne, de winnende act van vorig jaar, hebben ook een rol in de live finale. Samen met Anna, die vorig jaar tweede werd, zullen zij als kinderjury de vier finale-acts beoordelen. Ook dit jaar kunnen de kijkers thuis online hun stem uitbrengen op hun favoriet.

De finalisten van het Junior Songfestival 2019 zijn in juni al bekendgemaakt via YouTube. De groep MOVES bestaat uit Max (13), Luuk (12), Miencke (12) en Tess (14). Ook dit jaar is er weer een meidengroep. De meiden Gioia (12), Roxy (14), Idaila (14), Amy (13), Noa (14) en Yosina (12) heten samen 6Times. Mannes (13) en Matheu (13) zijn de individuele acts van dit jaar. Op 28 september wordt bekend wie van deze vier acts Nederland mag vertegenwoordigen in Gliwice-Silesia, Polen.

De voorbereidingen van de finalisten voor de finale zijn te volgen via het YouTube-kanaal van het 'Junior Songfestival'.

'Junior Songfestival Nationale Finale 2019', zaterdag 28 september om 19.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers