Kasper van Kooten presenteert 'Groeten Uit 19xx' bij RTL 4

dinsdag 23 mei 2017

Wie herinnert zich nog de auto's uit 1975, de bankbekleding uit 1993 of de televisieprogramma's uit 1986? In het nieuwe RTL 4 programma 'Groeten Uit 19xx' keren verschillende BN'ers met hun gezin terug naar het jaar waarin de BN'er 12 jaar oud was.

Geheel in stijl, dus ook met de kapsels en kleding uit die tijd. Van vrijdag tot zondagavond logeren ze in een huis dat ook helemaal is ingericht zoals in dat jaar. Zonder de technologie en luxe van nu. Dus ook geen internet, smartphones en tablets. 'Groeten Uit 19xx' wordt gepresenteerd door Kasper van Kooten. Wanneer het programma te zien is en welke bekende Nederlanders met hun gezin teruggaan in de tijd, wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Een weekend leeft, eet, ontspant en feest het gezin zoals het was in 19xx. De BN-er laat aan zijn of haar kinderen én Nederland zien hoe het leven destijds was. Wat vinden de kinderen van het speelgoed en de apparaten van toen? Weten ze wat een antwoordapparaat is of een telefoontoestel? En klinkt de favoriete muziek van toen nog steeds zo goed? Was vroeger alles beter en komt het gezin nader tot elkaar zonder internet?

Het programma 'Groeten Uit 19xx' komt oorspronkelijk uit België en was begin dit jaar een ongekend succes daar.

'Groeten Uit 19xx' wordt geproduceerd door Lecter Media.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers