Keizer vs Loopers en Lena vs Stacy, wie is beste trash talker van MTV's 'Je Moeder'?

zaterdag 23 februari 2019

In MTV's 'Je Moeder' nemen de hotste influencers en artiesten van het moment het tegen elkaar op in drie rondes vol scherpe, grappige en harde one-liners.

Ronde 1 bestaat uit de klassieke 'Je Moeder' grappen, ronde twee heeft een zeer persoonlijke touch en de laatste ronde bestaat uit één keiharde knock-out grap. 'Je Moeder' wordt gepresenteerd door MTV-Host Rijk Hofman en co-host Edson Da Graça. Zij bepalen na drie rondes wie de beste trash talker van de avond wordt.


Op zondag 24 februari wordt het spits afgebeten door Keizer en Loopers. Zij durven het aan om de heftigste 'Je Moeder' grappen te maken én te ontvangen. Rappen of beats droppen kunnen ze als geen ander, maar zijn zij ook in staat om de meest bizarre jokes te leveren?

In het tweede deel van de show verwelkomen we niemand minder dan 'Ex on the Beach: Double Dutch' deelneemsters Lena en Stacy. De dames hebben een aantal weken samen in één huis doorgebracht en waren niet echt elkaars beste vriendinnen te noemen. De eerdere heftige confrontaties tussen die twee zorgen zeker voor genoeg ammunitie voor MTV's Je Moeder! 

'MTV's Je Moeder', vanaf 24 februari elke zondag om 20.00 uur op MTV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers