Kijkcijfers: 56.000 mensen zien eerste 'FOX Voetbal'

dinsdag 20 augustus 2013

Maandag 19 augustus startte de nieuwe digitale zender FOX. Er werd vooral uitgekeken naar het nieuwe programma 'FOX Voetbal' dat pal tegenover 'VI' op concurrent RTL 7 staat geprogrammeerd.

RTL 7-FOX: 1-0. Dat kan de samenvatting zijn van de eerste uitzendavond van FOX en het paradepaardje 'FOX Voetbal'. Op dat programma stemden maandag 56.000 kijkers af. 'VI' op RTL 7 behaalde een recordscore en kon 835.000 voetbalfans voor de buis houden.

Het kijkcijfer van 'FOX Voetbal' ligt in de lijn der verwachtingen. Maandagochtend zei presentator Toine van Peperstraten nog in het AD dat hij voorlopig geen uitspraken over kijkcijfers zou gaan doen. FOX is ook niet gestart met hoge verwachtingen. De zender wil in alle luwte de kans krijgen om te gaan groeien.

Ter info: het best bekeken programma van de eerste avond van FOX was 'The Walking Dead'. Die serie haalde een gemiddelde van 76.000 kijkers. Het 'NOS Journaal' van 20.00 uur was globaal gezien het meest bekeken programma van de maandagavond met een score van 2.237.000 kijkers.


DOSSIER: Nieuwe zender FOX

volledig dossier
Kijkcijfers

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers