Kijkcijfers: eerste liveshow 'Sterren Springen' trekt ruim 1 miljoen kijkers

maandag 7 april 2014

Gisteravond keken er op het hoogtepunt 1.446.000 kijkers naar 'Sterren Springen'. Gemiddeld zagen ruim 1 miljoen mensen hoe Koen Verweij, Joey Spaan (Matsoe Matsoe) en Lucia Rijker zich naar de halve finale sprongen.

Dit was te zien in de eerste liveshow van het programma 'Sterren Springen' dat gepresenteerd wordt door Gerard Joling en Kim Lian van der Meij. Dit leverde een marktaandeel van 16,7% op in de voor de zender belangrijke doelgroep 20-54 jaar. In de uitzending van zaterdag hebben twee sterren de jump off vooralsnog overleefd. Op hen kan nu gestemd worden. Komende zaterdag staan er weer acht andere bekende Nederlanders klaar om vanaf de springplank een sprong in het diepe te wagen.


Gisteravond waren acht springende sterren in zwemkledij te bewonderen toen zij een voor een van de duikplank afgingen. Twee deelnemers zijn direct doorgegaan naar de halve finale, liveshow 3. Melisa Schaufeli en Regilio Tuur kregen een tweede kans in de jump off, die zij ternauwernood overleefd hebben. Op beide kandidaten kan nu gestemd worden door de kijker. De kijker beslist wie van de twee door mag en zichzelf nogmaals mag laten zien in de halve finale.

Stemmen kan tot aankomende vrijdagmiddag 12.00 uur. De winnaar wordt diezelfde middag, 11 april, bekend gemaakt in de uitzending van 'Shownieuws' om 17.30 uur.

DOSSIER: Sterren Springen 2014

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers