Kijkcijfers: hoge scores voor 'Wie is de Mol?' en 'De Wereld Draait Door'

vrijdag 10 januari 2014

Het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?' blijft goed scoren. Donderdag trok het spelprogramma ongeveer 2,3 miljoen kijkers en was daarmee, op het 'NOS Journaal' na, het best bekeken programma.

Ruim 2,5 miljoen mensen stemden af op het 'NOS Journaal'. De top 5 wordt vervolledigd door 'Goede Tijden Slechte Tijden' (1.745.000), 'De Wereld Draait Door' (1.506.000) en 'Floortje Naar Het Einde Van De Wereld' (1.336.000). Ook 'Utopia' blijft goed scoren en staat met bijna 1,29 miljoen kijkers op de zevende plek.

'DWDD' lijkt te profiteren van zijn verhuis naar Nederland 1 en het vroege aanvangstijdstip. Deze week stemden gemiddeld 1,5 miljoen kijkers af op de talkshow. Toen het programma nog op Nederland 3 was, waren dat gemiddeld 1,2 miljoen mensen.

In de tweede aflevering van 'Wie is de Mol?' werd met Owen Schumacher opnieuw een mannelijke deelnemer naar huis gestuurd. Vorige week moest Maurice Lede het programma verlaten. Momenteel blijven er nog acht BN'ers over.

Bron: ad.nl


Kijkcijfers

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers