Kijkcijfers: spetterende start voor 'The Voice of Holland'

zaterdag 18 september 2010

John de Mol's nieuwste talentenjacht 'The Voice of Holland' is vrijdag bij RTL 4 erg sterk van start gegaan. Stichting Kijkonderzoek meldde dat gemiddeld 1.671.000 kijkers op de show afstemden. Naar 'Popstars' bij concurrent SBS 6 keken 901.000 Nederlanders.

Reden om feesten voor de Mol dus. Want zijn programma 'The Voice of Holland' wist bij de eerste uitzending erg goed te scoren. Zelf had de producent zich voorgenomen dat hij tevreden zou zijn met een cijfer van 1,2 miljoen. 'Vanaf 1,4 of 1,5 miljoen kijkers vrees ik dat ik zondag een kater heb', zei hij in De Telegraaf. De champagne smaakte ongetwijfeld erg lekker!


'The Voice of Holland' is een talentenjacht waarin op zoek gegaan wordt naar een nieuwe generatie van artiesten. De deelnemers worden beoordeeld door Nick & Simon, Jeroen van der Boom, VanVelzen en Angela Groothuizen.

Bron: telegraaf.nl


Lees ook:
'The Voice Of Holland' sloopt muren tussen off- en online wereld
Miljoenen kijkers zien Martin 'Holland's Got Talent' winnen

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers