Kijkcijfers: 'Utopia' start met 1,5 miljoen kijkers

dinsdag 7 januari 2014

De start van John de Mol's veelbesproken realityshow 'Utopia', maandag bij SBS6, mag met 1,5 miljoen kijkers een succes genoemd worden. Afwachten nu hoe dat cijfer de komende dagen evolueert.

Dat 'Utopia' zo sterk start, is een grote opsteker voor SBS6. De zender kampt al jaren met tegenvallende kijkcijfers. Met 'Utopia' hoopt het voor het eerst sinds lang weer een kijkcijferhit te pakken te hebben.

Publieke Omroep
'De Wereld Draait Door' staat vanaf nu klokvast om 19.00 uur op Nederland 1. En dat doet het programma goed. De eerste uitzending werd door gemiddeld 1,6 miljoen mensen bekeken. Toen 'DWDD' nog op Nederland 3 werd uitgezonden, keken gemiddeld 1,2 miljoen Nederlanders. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO).

'Lingo' verhuisde dan weer naar Nederland 2 en dat ging het programma minder goed af. Het populaire spelletje moest het stellen met 474.000 kijkers. Op Nederland 3 werden een aantal nieuwe programma's gelanceerd. De dagelijkse soap 'Start-Up' begon sober met 105.000 kijkers. En ook de nieuwe BNN-show 'De Social Club' kon amper 88.000 mensen boeien.

Bron: ad.nl


DOSSIER: 'Utopia' (SBS 6)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers