Kijkcijfers: 'X FACTOR' start sterk

zaterdag 6 februari 2010

De eerste aflevering van 'X FACTOR' trok ruim 1,5 miljoen kijkers en haalde een zenderaandeel van 29,4% in de doelgroep van RTL 4, boodschappers 20-49 jaar. De uitzending van 'X FACTOR', gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé, stond geheel in het teken van de audities. Juryleden Gordon, Angela Groothuizen, Eric van Tijn en Stacey Rookhuizen zagen vele, zeer getalenteerde zangers en zangeressen, maar ook kandidaten voor wie het 'X FACTOR'- avontuur al in de auditieruimte eindigde.

De eerste aflevering van de nieuwe reeks van 'Van Der Vorst Ziet Sterren', waarin Peter van der Vorst onder meer op bezoek ging bij ’s werelds eerste super model Janice Dickinson en op pad ging met presentator John Williams, zorgde voor een zenderaandeel van 22.6% in de doelgroep van RTL 4, boodschappers 20-49 jaar.
 
Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: 'Met deze programma’s hebben we de perfecte start van het weekend voor het hele gezin. Een mooie avond, barstensvol talent en mooie menselijke verhalen'.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers