Kim Kötter stem in gloednieuwe animatieserie 'Becca's Bende' op Nick Jr.

zondag 3 maart 2019
Foto: Nick Jr. - © Viacom Benelux 2019

In het Wiebelstaart Bos woont het kleine vogeltje Becca. Zij en haar vriendjes Russel, Sylvia en Pedro zijn altijd klaar voor avontuur.

Becca ziet overal avontuur in, wat nogal eens resulteert in moeilijke situaties. Maar op deze momenten is Becca op haar best. Het brengt haar meest unieke ideeën boven, en toont haar hart, positieve denken en leiderschap. En daarmee verandert elke kinderlijke uitdaging in de beste dag ooit. Becca durft snelle beslissingen te nemen en spoort een hele generatie kinderen aan om nooit op te geven, ambitieus te zijn en grote ideeën te hebben. En als je dat doet, komen de avonturen vanzelf op je af!


Kim Kötter, ambassadrice van Viacom-TV zender Nick Jr. spreekt de stem in van Mams. Mams is een hoogvliegende vogel en de moeder van Becca. Ze is een top piloot die de Wiebelstaarten boven het bos vervoerd in haar vliegtuig met af en toe een looping tussendoor. Becca heeft haar avontuurlijkheid van haar Mams.

Kim Kotter: 'Super leuk dat ik onderdeel ben van 'Becca's Bende'! Een heerlijjk chaotische groep waar gestimuleerd wordt ambities en grote ideeën te hebben en nooit op te geven. Becca is een super positief, lief vogeltje met grote ideeën. En ik mag haar moeder spelen. Heel fijn dat Nick Jr. altijd met kinderprogramma's komt waar educatieve skills voorop staan. Dit past natuurlijk enorm bij mij. Het inspreken is echt super leuk! Je ziet de beelden en je hoort de Engelstalige variant en dan probeer je het eigen te maken in het Nederlands. Ik kan niet wachten op de afleveringen!'

'Becca’s Bende' is vanaf 4 maart elke maandag tot en met vrijdag om 10.45 uur te zien op Nick Jr.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers