Kim-Lian van der Meij gaat 'Sterren Springen' presenteren

maandag 20 januari 2014

'Sterren Springen', dat in 2012 met gemiddeld 1,5 miljoen kijkers een hit was bij SBS6, komt in april terug op televisie.

Dat heeft presentatrice Kim-Lian van der Meij bekend gemaakt bij 'Show Vandaag'. Van der Meij liet daar weten dat zij de wekelijkse live-show, waarin bekende waaghalzen van de duikplank springen, gaat presenteren.


Kim-Lian heeft zin in het veelbesproken tv-programma: 'Ik vind het waanzinnig leuk om deze bijzondere show te presenteren. Voor mij is dit ook een sprong in het diepe, zo’n programma heb ik nog niet eerder gedaan maar ik kijk er enorm naar uit.'

Welke BN’ers mee durven te doen aan Sterren Springen is nog niet bekend. Vanaf april is 'Sterren Springen' elke zaterdagavond live te zien bij SBS6.

Kim-Lian van der Meij
Onlangs tekende Van der Meij een contract bij SBS6 waarna ze aan de slag ging als een van de presentatoren van het dagelijkse 'Show Vandaag'. Gesprekken met wie Kim-Lian 'Sterren Springen' gaat presenteren zijn in volle gang.

'Sterren Springen'
'Sterren Springen' is een live-programma waarin bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan op de duikplank. Een paar weken lang strijden ze om de titel van de beste bekende schoonspringer. De kamikaze sprong van deelneemster Patty Brard in de eerste serie ging de hele wereld over. De winnaar van dat seizoen was voormalig GTST-ster Liza Sips.

'Celebrity Splash'
'Sterren Springen' is ook over de grens een hit. Producent Eyeworks heeft het format verkocht aan landen over de hele wereld. Zo is het programma onder de naam 'Celebrity Splash' of 'Splash!' te zien in onder andere Argentinië, Australië, China, Finland, Zuid-Korea en de Verenigde Staten en Engeland.

'Sterren Springen', vanaf april live op zaterdag bij SBS6.

DOSSIER: Sterren Springen 2014

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers