Kinderen voor Kinderen start 2018 swingend op het podium van AFAS Live

vrijdag 21 juli 2017
Foto: VARA - © Michel Schnater 2016

In sfeervol Amsterdam geeft Kinderen voor Kinderen op woensdag 3 januari 2018 twee Kerstvakantieconcerten: zingen en swingen op een knallend nieuwjaarsfeest met nieuwe hits maar ook met oude toppers.

Een concert voor de hele familie: jong en oud is welkom om mee te feesten. Er zijn deze dag concerten om 13.30 en 17.00 uur. Kaartverkoop start op 26 juli om 10.00 uur op de website van Kinderen voor Kinderen. Kaartjes zijn er vanaf 26 euro (excl. 2,75 servicekosten).

Populairste kindermerk
De kaartverkoop zal hard gaan: de vorige twee edities in 2016 en 2017 waren met enkele dagen uitverkocht, de verwachting is dat dit ook nu weer het geval gaat zijn. Na 38 jaar is Kinderen voor Kinderen het meest populaire merk onder kinderen (bron: Jongeren Merkenonderzoek 2017). De clips scoren miljoenen views op YouTube, cd's behalen goud en platina en concerten zijn in mum van tijd uitverkocht en een groot succes.

Nieuwe cd op 22 september
Kinderboekenschrijver Jozua Douglas schreef samen met Tjeerd Oosterhuis de nieuwe single Gruwelijk eng die op 1 september wordt gereleased; op deze dag is ook de clip te zien op de website van Kinderen voor Kinderen. Dat is ook de titel van de nieuwe cd van Kinderen voor Kinderen die op 22 september verkrijgbaar is. Twaalf nieuwe liedjes om te griezelen en genieten, met veel vrolijkheid en soms een beetje verdriet. Ook de hits Okido en Haai-alarm staan op deze cd en zullen bij het Kerstvakantieconcert te horen zijn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers