Kom naar de opnames van nieuwe VARA-satire 'COJONES'

donderdag 1 mei 2014

Op zaterdag 17 mei, 24 mei, 31 mei en 7 juni worden vanaf 15.00 uur in M-Lab te Amsterdam TV-opnamen gemaakt van de nieuwe VARA-satire 'COJONES'.

'COJONES' is het Spaanse woord voor 'ballen'. Lees: guts, lef, testosteron, ertegenaan!


'COJONES' wordt met een dikke Hollandse J uitgesproken, en belooft wekelijkse satire uit het hoofd en uit het hart. Geëngageerd TV amusement in de grote traditie van Farce Majeure, Kees en Wim, Kopspijkers en Business Class.

Met Erik van Muiswinkel als ankerman, Thomas van Luyn en Mike Boddé als muzikale ontregelaars, Owen Schumacher en Rob Urgert als scherpe commentatoren en Martijn Koning als zijn verschrikkelijke zelf. Eindredacteur Hans Riemens,  hofschrijver Edo Schoonbeek.

De ploeg van cabaretiers en schrijvers die de Nederlandse kijker Kopspijkers, De Kwis en de Oudejaarsconferences Gedoog Hoop en Liefde en Het Eerlijke Verhaal bracht, slaat de handen ineen en gaat met 'COJONES' de zaterdagavond opschudden. Linksom of rechtsom zullen ook o.a. Sanne Wallis de Vries, Niels van der Laan en Jeroen Woe bijdragen gaan leveren.

Vanuit het Amsterdamse M-Lab blikken zij vier weken lang terug op het nieuws en non-nieuws van de afgelopen week. Vanaf 17 mei op een televisietoestel bij U in de buurt. Bij de VARA, rond 23.00, Nederland 1.

Erik van Muiswinkel: 'Tien jaar geleden was Nederland 'af'. Nu moeten er een paar dingetjes gecorrigeerd worden: de opgewekte machteloosheid van onze leiders, het verwoeste onderwijslandschap, de schaamteloze bank- en beursjongens, de verziekte topsport, de verwarde kunstwereld, de misselijke boulevardcultuur en het matige centrale middenveld van het Nederlands Elftal. De hoofdrolspelers in al die kluchten zullen in 'COJONES' stuk voor stuk hun vet krijgen. Niet alleen in Rotterdam spreken we Nederlands. Dat gebeurt eigenlijk overal in het land, als je er oor voor hebt. Dus die Spaanse 'COJONES' mogen best met een dikke Hollandse J worden uitgesproken.'

'COJONES' is vanaf zaterdagavond 17 mei rond de klok van elf te zien bij VARA op Nederland 1.

Kaarten voor de opnamen in M-Lab zijn a € 5,- verkrijgbaar via: http://tickets.vara.nl/cojones.

Persbericht Bunker Theaterzaken
http://www.vara.nl
Meer artikels over VARA

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers