Koppels komen voor hete (kamp)vuren te staan in nieuw seizoen 'Temptation Island'

woensdag 17 januari 2018
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2018

Dé guilty pleasure is terug. Vanaf donderdag 1 februari is het weer tijd voor verleiding en drama in 'Temptation Island'. De ingrediënten zijn onveranderd. Twee Nederlandse en twee Belgische stellen zijn klaar voor het avontuur van hun leven en wagen zich op een paradijselijk eiland aan de ultieme relatietest.

Ze reizen naar Thailand, waar ze vijftien dagen lang gescheiden leven van hun partners in twee luxeresorts vol bloedmooie en wellustige vrijgezellen. De koppels hebben slechts één doel: bewijzen dat ze elke verleiding kunnen weerstaan. De vrijgezellen moeten ervoor zorgen dat de geliefden zich overgeven aan de temptation. Bij het kampvuur krijgen de koppels doormiddel van korte fragmenten te zien hoe hun partner het er van af brengt. Welke afspraken worden verbroken? Slaat de verleiding genadeloos toe? Wie doorstaat de ultieme relatietest? De presentatie is weer in handen van Rick Brandsteder en Annelien Coorevits.


De koppels
De Schiedamse Vanessa (23) en Jeremy (23) zijn zes jaar samen. Ze doen mee aan 'Temptation Island' omdat Jeremy in het verleden intieme berichtjes naar andere dames heeft gestuurd. Ze hebben hun relatie toen even on hold gezet en ondanks dat ze weer terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet helemaal vertrouwen. Jeremy wil bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan en dat Vanessa de enige vrouw voor hem is.

Daniëlle (20) en Mezdi (20) uit Groningen leerden elkaar twee jaar geleden op een feestje kennen. Het stel heeft besloten om deel te nemen aan 'Temptation Island' omdat Mezdi in het verleden al wat misstappen heeft begaan. Daniëlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is.

Deborah (25) en Tim (30) hebben elkaar drie jaar geleden leren kennen in een kledingzaak in België. Vanwege hun botsende karakters is het stel een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echt feestbeest en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Als ze de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en willen ze gaan samenwonen. En Tim wil zelfs op zijn knieën gaan als ze dit avontuur overleven.

De Vlaamse Megan (18) en Kevin (22) zijn pas een jaar bij elkaar. Het was echter een turbulent jaar want Kevin heeft al vijf misstappen begaan. Toen Megan dit de eerste keer ontdekte nam ze wraak door ook vreemd te gaan. Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee is dan ook ver te zoeken en Kevin wil zijn vriendin bewijzen dat hij de verleiding op het eiland kan weerstaan.

Vooruitkijken en terugblikken
De diehard fans kunnen hun hart dit seizoen ophalen bij Videoland. Hier kan iedere week een aflevering vooruit gekeken worden. De eerste (dubbele) aflevering is al vanaf 25 januari te zien bij Videoland en daarna wordt er iedere week een nieuwe aflevering geüpload. Daarnaast worden de uitzendingen vanaf 8 februari live bij RTL 5 nagepraat in 'Temptation Talk'. Later wordt er meer bekend gemaakt over deze nabeschouwing.

'Temptation Island' wordt geproduceerd door Warner Bros in samenwerking met VIJF.

'Temptation Island', vanaf donderdag 1 februari om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers