Kraantje Pappie en Anouk Maas toegevoegd aan de cast van 'F*ck de Liefde 2'

zaterdag 25 september 2021
Foto: © Netflix 2021

Rapper Kraantje Pappie en Anouk Maas zijn toegevoegd aan de cast van de Netflix film 'F*ck de Liefde 2'. Kraantje Pappie (echte naam: Alex van der Zouwen) maakt hiermee zijn acteerdebuut en is in de film te zien als Mooie Max, de tegenspeler van Yolanthe Cabau.

Anouk Maas zal haar opwachting maken als 'Monica', de vrouw waar Jack (Edwin Jonker) overspel mee pleegt in deel 2 van de succesvolle film 'F*ck de Liefde'.


Eerder maakte Netflix bekend dat de cast van 'F*ck de Liefde 2' bestaat uit: Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits Delchot, Edwin Jonker, Geza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp en Dorian Bindels.

Over 'F*ck de Liefde 2'
Nadat haar relatie met Jim is stukgelopen, keert Lisa gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa's geliefde oma komt Kiki op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela op Ibiza. De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier, waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk met Johnny.

Ondertussen heeft Said het voor de zoveelste keer verpest bij Bo en is voor haar de maat vol. Said doet er alles aan om haar terug te winnen, maar Bo lijkt te vallen voor een aantrekkelijke artiest.

Cindy is inmiddels hoogzwanger van Jack en kan niet wachten tot de baby er is. Maar Jack krijgt koudwatervrees en vlucht in de armen van een andere vrouw, Monica, die ook zwanger van hem raakt. Monica besluit het kindje te houden en leert tot overmaat van ramp Cindy kennen in een babywinkel.  Jack zit helemaal vast en doet er alles aan om zijn relatie met Cindy in stand te houden, maar raakt daarbij steeds verder verstrikt in zijn eigen leugens…

Maak kennis met de nieuwe personages

Mooie Max - Kraantje Pappie
Mooie Max lijkt op het eerste gezicht een excentrieke artiest met een rauw randje. Maar achter zijn zorgvuldig opgebouwde imago schuilt een welbespraakte man met diepgang. Hij valt voor Bo, omdat zij hem écht ziet en begrijpt. Bo is ook van hem gecharmeerd, maar zit in een huwelijkscrisis met haar man Said.

Monica - Anouk Maas
Monica is een lieve, enigszins naïeve vrouw, maar wanneer haar onrecht wordt aangedaan, bijt ze stevig van zich af. Monica is in de veronderstelling dat ze een relatie heeft met de de aantrekkelijke Jack en is bovendien zwanger van hem. Wat ze niet weet, is dat Jack gelijktijdig een relatie heeft met Cindy, die ook zwanger is. Wanneer Monica en Cindy elkaar bij toeval ontmoeten, levert dat ingewikkelde situaties op, met name voor Jack.

De opnames zijn in volle gang en de film verschijnt in 2022 wereldwijd op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers