Krijgen Genee en Derksen dagelijkse talkshow?

vrijdag 1 juli 2011

Het ziet er naar uit dat RTL 7 dit najaar een dagelijkse sportshow gaat uitzenden gepresenteerd door Johan Derksen en Wilfred Genee. De zender voert daarvoor momenteel besprekingen met productiebedrijf Eyeworks. Het AD meldt dat de show elke dag van zes tot half zeven zal worden uitgezonden in een setting die aan 'RTL Boulevard' doet denken.

Genee en Derksen blijven ook het gezicht van 'Voetbal International'. RTL én de beide presentatoren zijn er nog niet uit hoe ze die presentatie gaan combineren met een dagelijkse show. Er wordt bijvoorbeeld gedacht aan extra presentatoren of sidekicks. In het nieuwe programma zou niet alleen voetbal aan bod komen, maar ook tal van andere sporttakken zouden een plekje (kunnen) krijgen. Ook schandalen en roddels die zich in de sportwereld afspelen, zullen niet gemeden worden.


Of de show er effectief komt, valt nog af te wachten. RTL heeft voorlopig nog geen officieel bericht over de plannen de wereld ingestuurd.

Bron: vk.nl

DOSSIER: Najaar 2011: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier
RTL7

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers