'KRO-NCRV Kindertijd' gaat veranderen

dinsdag 17 december 2019

In het dagelijkse kleuterprogramma van KRO-NCRV zijn vanaf januari alleen nog echte verhalen van echte kinderen te zien.

'Kindertijd', een begrip in de wereld van kindertv, bestaat twintig jaar en heeft daarom met ingang van januari 2020 een kleine metamorfose ondergaan. Verschillende nieuwe series zullen starten. Lekker Vies, waarin kinderen een modderpoel voor varkens maken, of helpen bij het bouwen van een beverburcht. Stoer, met onder andere portretjes van kleuters die motorrijden, BMX-en of boksen. En de serie Kadootje waarin een bijzondere vriendschap wordt besproken en bezegeld met een zelfgemaakt cadeau.


Elke aflevering van 'Kindertijd' wordt afgesloten met 'Kijk mij nou'. Kleuters krijgen daarin de ruimte om te laten zien wat zij leuk vinden.

'Kindertijd', vanaf 5 januari elke werkdag om 9.30 en 13.25 uur bij KRO-NCRV op NPO Zappelin of kijk altijd online via KRO-NCRV Kindertijd op YouTube.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers