Laatste deel documentaireserie 'Badr' nu bij Videoland

zaterdag 28 december 2019

Nog nooit werd de veelbesproken en controversiële kickbokser Badr Hari zo close gevolgd en geportretteerd als in de Videoland Original driedelige documentaireserie 'Badr'.

Eerder verschenen de eerste twee delen al op Videoland, vanaf vandaag staat ook deel drie op Videoland waar Badr te zien is in de laatste momenten vlak voor en na de wedstrijd.


Documentairemaakster Anna van ‘t Hek volgde Badr Hari op de voet richting de wedstrijd van het jaar tegen Rico Verhoeven op zaterdag 21 december j.l. De driedelige serie zoomt niet alleen in op de fysieke en psychische voorbereiding, maar geeft daarnaast een persoonlijke inkijk in het leven van The Golden Boy. Zijn jeugd, zijn (gezins)leven in Marokko, maar ook zijn omstreden verleden blijft niet onbesproken en ongezien.

De Videoland Original 'Badr' is geproduceerd door HALAL en is nu te zien bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers