Laatste kaarten TMF Awards Festival nu te koop

dinsdag 22 juni 2010

De stemmen zijn geteld, de line-up is compleet en de weersverwachting is geweldig. Enschede maakt zich op voor het grootste muziekspektakel van deze zomer: het TMF Awards Festival 2010. Bijna alle van de beschikbare 12.000 kaarten zijn verkocht. De allerlaatste kaarten zijn deze week te koop via onder andere tmfawards.nl.

Aanstaande zaterdag, 26 juni reiken Esmée Denters, Vengaboys, Jan Smit, Nicolette van Dam, Anna Drijver, Jan Kooijman, TMF VJ Tess en Amir Charles de verschillende awards uit. Marco Borsato maakt bekend welke van de door hem genomineerde nieuwe, jonge talenten de TMF Borsato Award mee naar huis mag nemen.


VJ’s Sascha Visser en Veronica van Hoogdalem zullen dit jaar samen de presentatie vanaf TMF Mainstage op zich nemen. TMF Superchart Stage wordt bemand door Superchart presenter en muziekfreak Amir Charles samen met de winnares van de TMF Superchart Award van vorig jaar: Esmée Denters.

Allerlaatste tickets TMF Awards Festival
Kaarten kosten € 29,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via http://www.tmfawards.nl/, telefonisch via 0900-9000500 of bij een van de 400 Primera winkels.

'TMF Awards Festival', zaterdag 26 juni van 17.00 tot 23.00 uur op drie verschillende podia in het Volkspark te Enschede.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers