Laatste kwalificatieronde 54e Gouden Televizier-Ring van start

dinsdag 23 juli 2019

Wat zijn de leukste, beste en mooiste programma's in het vierde kwartaal van het Televizier-jaar? Dat bepaalt het publiek in de laatste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019.

Vandaag, dinsdag 23 juli, start de vierde en laatste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2019. Net als in de vorige drie rondes kan er gestemd worden op programma’s die het afgelopen kwartaal zijn uitgezonden en voldoen aan de reglementen. Stemmen kan via www.televizier.nl/ring. De stembus sluit op woensdag 7 augustus om 10.00 uur.

Vijf programma's
De vijf programma’s met de meeste stemmen worden bij het sluiten van de stembus toegevoegd aan de shortlist van de nominatieronde. Zaak dus dat fans nu stemmen en hun favoriet doorhelpen naar deze uiteindelijke ronde! De vijftien titels die in de voorgaande rondes al genoeg stemmen kregen zijn (op alfabetische volgorde): 'Beter Laat Dan Nooit' (RTL4), 'Beste Zangers' (AVROTROS), 'Blauw Bloed' (EO), 'De Luizenmoeder' (AVROTROS), 'Ellie op Patrouille' (AVROTROS), 'Expeditie Robinson' (RTL5), 'Frans Bauer in China' (AVROTROS), 'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX), 'Het Rotterdam Project' (RTL4), 'Ik Weet Wie Je Bent' (KRO-NCRV), 'Klem' (BNNVARA), 'Paleis voor een Prikkie' (SBS6), 'Project Rembrandt' (NTR), 'Rail Away' (EO) en 'Urk!' (SBS6).

Wildcards
In totaal kiest het publiek twintig programma’s in vier voorrondes. Daarna geeft de redactie van Televizier half augustus vijf wildcards weg, zodat er bij de uiteindelijke verkiezing in totaal 25 kanshebbers strijden om die felbegeerde Ring.

Gala
Inmiddels is ook de datum van het Gouden Televizier-Ring Gala bekend. Het feest vindt plaats op woensdagavond 9 oktober in Afas Live in Amsterdam. Daar zullen we zien wie er vandoor gaat met dé 54e Gouden Televizier-Ring!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers