Laatste kwalificatieronde 54e Gouden Televizier-Ring van start

dinsdag 23 juli 2019

Wat zijn de leukste, beste en mooiste programma's in het vierde kwartaal van het Televizier-jaar? Dat bepaalt het publiek in de laatste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019.

Vandaag, dinsdag 23 juli, start de vierde en laatste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2019. Net als in de vorige drie rondes kan er gestemd worden op programma’s die het afgelopen kwartaal zijn uitgezonden en voldoen aan de reglementen. Stemmen kan via www.televizier.nl/ring. De stembus sluit op woensdag 7 augustus om 10.00 uur.


Vijf programma's
De vijf programma’s met de meeste stemmen worden bij het sluiten van de stembus toegevoegd aan de shortlist van de nominatieronde. Zaak dus dat fans nu stemmen en hun favoriet doorhelpen naar deze uiteindelijke ronde! De vijftien titels die in de voorgaande rondes al genoeg stemmen kregen zijn (op alfabetische volgorde): 'Beter Laat Dan Nooit' (RTL4), 'Beste Zangers' (AVROTROS), 'Blauw Bloed' (EO), 'De Luizenmoeder' (AVROTROS), 'Ellie op Patrouille' (AVROTROS), 'Expeditie Robinson' (RTL5), 'Frans Bauer in China' (AVROTROS), 'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX), 'Het Rotterdam Project' (RTL4), 'Ik Weet Wie Je Bent' (KRO-NCRV), 'Klem' (BNNVARA), 'Paleis voor een Prikkie' (SBS6), 'Project Rembrandt' (NTR), 'Rail Away' (EO) en 'Urk!' (SBS6).

Wildcards
In totaal kiest het publiek twintig programma’s in vier voorrondes. Daarna geeft de redactie van Televizier half augustus vijf wildcards weg, zodat er bij de uiteindelijke verkiezing in totaal 25 kanshebbers strijden om die felbegeerde Ring.

Gala
Inmiddels is ook de datum van het Gouden Televizier-Ring Gala bekend. Het feest vindt plaats op woensdagavond 9 oktober in Afas Live in Amsterdam. Daar zullen we zien wie er vandoor gaat met dé 54e Gouden Televizier-Ring!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers