LEGO MASTERS komt naar Nederland!

donderdag 14 november 2019

In LEGO MASTERS strijden 8 duo's uit Nederland en België om een fantastische prijs en de titel LEGO Master 2020. In elke aflevering worden de LEGO bouwers uitgedaagd met opdrachten die ze in een bepaald aantal uren moeten volbrengen.

Helemaal uit het hoofd, want in LEGO MASTERS bestaan er geen bouwtekeningen. De creaties worden beoordeeld door de jury, experts op het gebied van LEGO. De jury kijkt naar het verhaal, de schaal van het bouwwerk, de fantasie van de makers en natuurlijk naar de echte LEGO bouwtechniek.


LEGO MASTERS is een levensgroot LEGO event en een programma voor het hele gezin. Een show vol met oogverblindende LEGO bouwwerken en spannende eliminaties. Met de uiteindelijke kroning van de twee beste bouwers van Nederland en België, die zichzelf LEGO Master 2020 mogen noemen. De kijkers genieten wekelijks van een wonderlijke wereld vol fantasie en creativiteit die zijn weerga niet kent.

Ben jij een LEGO fan van minimaal 17 jaar die regelmatig hoge ogen gooit met oogverblindende bouwwerken? Heb jij ook nog een zus, opa, vriend of collega die minstens zo’n grote fan is van LEGO? Meld jullie dan nu aan via: rtl.nl/legomasters. Individuen kunnen zich hier ook aanmelden.

LEGO MASTERS is een RTL/VTM coproductie en wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland - onderdeel van de EndemolShine Group - en is gebaseerd op het originele Britse format van Tuesday’s Child en de LEGO Group.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers