Leontine Borsato tekent 2-jarig contract met SBS 6

maandag 9 mei 2011

Leontine Borsato heeft zich voor 2 jaar exclusief als presentatrice verbonden aan SBS 6. Zij zal komend najaar het programma 'Hart in Aktie' voor haar rekening nemen. De succesformule wordt sinds 1998 uitgezonden door SBS 6 en keert na een korte pauze terug op de Nederlandse televisie met Leontine als kersverse presentatrice. Zij zal alles in het werk stellen om mensen die het moeilijk hebben een helpende hand te bieden of eens welverdiend in het zonnetje te zetten.

SBS 6 is zeer verheugd over de tweejarige samenwerking met Leontine Borsato, maar ook Leontine zelf heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging: ''Hart in Aktie' is al jaren een met veel liefde gemaakt programma, waar een helpende hand wordt geboden aan mensen die extra hulp zo goed kunnen gebruiken. Wendy van Dijk en Natasja Froger hebben 'Hart in Aktie' met veel liefde en toewijding gemaakt. Ik vind het dan ook echt een voorrecht om dit mooie programma nu te mogen gaan doen.'


Komend najaar is het achttiende seizoen van 'Hart in Aktie' te zien. Opgeven voor het programma kan vanaf nu via help@hartinaktie.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers