'License to Liberty' binnenkort terug op TMF

zondag 16 mei 2010

De vrijheid tegemoet met een eigen auto? Dat kan! In het programma 'License to Liberty', in 2009 winnaar van de sponsorring, krijgen deelnemers de kans om op kosten van TMF en Volkswagen het felbegeerde roze papiertje te halen. En dat is niet het enige... de deelnemers maken zelfs kans om een gloednieuwe Volkswagen Polo BueMotion te winnen!

In 2009 startte Volkswagen de samenwerking met TMF in het programma 'License to Liberty'. Het tv-programma waarin vijf jongeren die geen van allen in het bezit zijn van een rijbewijs op pad gaan met een TMF VJ, bleek een groot succes! In iedere aflevering rijdt de VJ, dit jaar Sascha Visser, met de kandidaten door heel Nederland. Ze gaan van strand naar pretpark en van hippe club naar relaxte festivals. Uiteraard rijden ze niet naar deze plaatsen om alleen maar lol te trappen; de kandidaten zullen in korte tijd moeten leren rijden en bewijzen dat zij ontzettend graag hun rijbewijs willen halen!


De kandidaten zullen, onder begeleiding van hun instructeur, op de meest lastige plekken laten ze zien wat ze hebben geleerd. Achteruit inparkeren op een drukke parkeerplaats van een attractiepark of file parkeren in de smalle straatjes op de Wallen in Amsterdam…alles is mogelijk in 'License to Liberty'!

Aan het einde van iedere aflevering moeten de kandidaten laten zien wat ze geleerd hebben. Wie de proef het best uitvoert krijgt een sleutel van Sascha. Degene die aan het eind van het programma de meeste sleutels heeft verzameld en zijn rijexamen succesvol heeft afgelegd wint de waanzinnige prijs: een gloednieuwe Volkswagen Polo BlueMotion ter waarde van € 18.000! Op naar de ultieme vrijheid in je nieuwe auto!

Volkswagen Rijbewijs
In mei 2009 is Volkswagen gestart met het Volkswagen Rijbewijs platform. Dit platform biedt relevant voordeel aan cursisten die les nemen bij een van de aangesloten 100% Volkswagen rijscholen. Ondertussen hebben al bijna 10.000 cursisten via ruim 500 aangesloten rijscholen van dit voordeel geprofiteerd. 'Het Volkswagen Rijbewijs platform is een groot succes en een groot gedeelte van de bekendheid is gerealiseerd door License to Liberty I. Om de bekendheid van het platform verder uit te breiden gaan we voor een tweede seizoen', aldus Jorre Rienstra, Sponsor Manager Volkswagen.

TMF
''License to Liberty' is een succes formule gebleken. Samen met Volkswagen hebben we een zeer goed en leuk programma gemaakt, dat populair is bij onze kijkers. Daarnaast hebben andere landen ook al interesse getoond in dit programma. We zijn dan ook heel blij met het vervolg in de samenwerking met Volkswagen en de 8 nieuwe afleveringen die we vanaf 21 mei op TMF gaan uitzenden', aldus Menno Wagenaar, VP, Director Advertising MTV Networks.

Bekijk hier de trailer van 'License to Liberty'!

'License to Liberty', vanaf vrijdag 21 mei om 16.00 uur op TMF.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers