Lieke van Lexmond met nieuw programma 'Het Zit in de Familie'

dinsdag 15 januari 2019

Voor mensen die erg onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

In het nieuwe RTL 4-programma 'Het Zit In De Familie' ontmoet presentatrice Lieke van Lexmond gezinnen waarin meerdere personen dezelfde familiekwaal delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat zij met meer zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan.


'Als één iemand last heeft van een bepaalde kwaal, geldt dit vaak voor meer mensen binnen het gezin. Ik vind het bijzonder dat we nu hele families een kans kunnen geven om met meer zelfvertrouwen een nieuwe start te maken', aldus Lieke van Lexmond over 'Het Zit In De Familie'.

In de eerste aflevering van 'Het Zit In De Familie' maakt Lieke van Lexmond kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk alle drie last van veel loshangend vel bij hun buik waardoor ze zich lelijk voelen. Marieke is momenteel vrijgezel en durft vanwege haar buik niet te daten. Sil voelt zich naar eigen zeggen een hangbuikzwijn en doet zelfs bij haar partner de lichten uit om haar lichaam te verbergen. Na de ingreep om dit te corrigeren hopen zij zich weer vrijer en zelfverzekerder te voelen. Robine en haar dochters Lonneke, Carlijn en Marlies hebben last van overhangende oogleden. Zij worden door het specialistische team van 'Het Zit In De Familie' alle vier behandeld aan deze familiekwaal.

Ook andere kwalen zoals grote neuzen, geen borsten en extreme rimpels worden behandeld. Het team van 'Het Zit In De Familie' helpt hiermee de families om de toekomst weer positief in te zien.

'Het Zit In De Familie' wordt geproduceerd door Concept Street in samenwerking met Velthuis kliniek.

'Het Zit In De Familie', vanaf woensdag 16 januari om 21.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers