Lil Kleine gaat samenwerking aan met Talpa Social

dinsdag 28 mei 2019

Lil Kleine (Jorik Scholten) en Talpa Social bundelen de krachten voor de lancering van een nieuw lifestyle merk voor jongeren van 15 tot 24 jaar.

Lil Kleine en de nieuwe generatie unit van Talpa Network willen deze doelgroep bedienen met één centraal en krachtig lifestyle platform dat de plaats moet innemen van het huidige woud aan lifestyle merken voor jongeren. Lil Kleine wordt mede oprichter en ambassadeur van het nieuwe merk. Beide partijen brengen hun passie, ervaring en hun goede relatie met jongeren in. Met dit platform willen Lil Kleine en Talpa Social jongeren inspireren om hun dromen na te jagen.


De content van het platform speelt nauwlettend in op de behoefte van jonge bezoekers waarbij het geloof in eigen kunnen wordt benadrukt. Daarbij biedt het platform ruimte voor inbreng van jong aanstormend talent. Het nieuwe jongerenmerk zal vanuit Talpa Social opereren, de unit waar op dit moment ook al hoogwaardige content voor StukTV, Gierige Gasten en Social1nfluencers wordt gecreëerd. Vanuit Talpa Social zal ook de kruisbestuiving met de andere Talpa entiteiten voor het merk worden gezocht, waaronder de tv-, radio- en event takken van het bedrijf, om zo een cross mediaal aanbod te genereren.

Lil Kleine over het nieuwe initiatief en de samenwerking met Talpa Social: 'John is altijd een voorbeeld voor mij geweest, dus ik ben heel dankbaar dat ik intensief met hem kan samenwerken en we een platform ontwikkelen waar jongeren inspiratie uit kunnen putten om alles uit zichzelf te halen.'

John de Mol over de samenwerking: 'Het is fantastisch om met een talent als Jorik samen te werken en keer op keer te ervaren wat een inspirator hij voor jongeren is. Het zou me niets verbazen als de energie die ik ervaar bij de ontwikkeling van het nieuwe merk een duidelijke voorbode is van het plezier dat jongeren er straks aan gaan beleven.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers