Lucille Werner zoekt kandidaten voor 'Capaward'

dinsdag 6 mei 2008

In navolging van de succesvolle Mis(s) Verkiezing 2006 en 2007 zendt de TROS in augustus de CAPAWARD 2008 uit. Hierin krijgt de man of vrouw die zijn of haar handicap heeft omgezet in een ongekend talent de CAPAWARD uitgereikt.

L


ucille Werner: ,,We hebben ervoor gekozen om dit jaar geen Mis(s) Verkiezing uit te zenden. Maar ik blijf me natuurlijk inzetten voor de imagoverbetering van mensen met een handicap. Bij de verkiezing ging het om dames en schoonheid. Terwijl de verhalen achter een handicap ook heel interessant, spannend of stoer kunnen zijn. In CAPAWARD krijgen mensen - mannen ťn vrouwen - de kans om te laten zien dat zij hun handicap hebben omgezet in een groot talent. Met de CAPAWARD hebben wij een internationale prijs in het leven geroepen, die in ons land wordt geÔntroduceerd."

Heb je een fysieke beperking en ben jij muzikant, danser of entertainer? Of heb je een ander gigantische talent? Dus maak jij gebruik van je handicap? Heb je succes door je handicap? Kun je bijvoorbeeld weergaloos gitaar spelen met je tenen? Of dansen met ťťn been? Geef je dan nu op voor de CAPAWARD 2008 en wie weet win jij als eerste deze felbegeerde award.

Aanmelden kan tot 1 juni op lucille@tros.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers