Maan spreekt en zingt de hoofdrol in nieuwe serie 'Maan en Ik' op NPO Zappelin

vrijdag 13 september 2019

Zangeres Maan heeft haar eerste hoofdrol te pakken: ze spreekt en zingt in de nieuwe NPO Zappelin-serie 'Maan en Ik'". 'Maan en Ik' is ontwikkeld door Andrew Davenport, die eerder aan de wieg stond van het succesvolle 'Teletubbies'.

De serie vertelt het verhaal van Pepi Nana, een magisch popje dat een brief aan de maan schrijft en zo Maanbaby ontmoet. Vanaf dat moment komen alle popjes in het poppenhuis tot leven en beleven ze allerlei avonturen. Het is een allesomvattende rol voor Maan, want naast vertelster spreekt ze ook de stem in van de verschillende karakters.


Maan: 'Ik spreek de rol in van de Maan, de vertelster, maar ook van verschillende andere popjes. Soms is dat in mijn eigen stem, maar soms ook in een gek, apart stemmetje. Dit is de eerste keer dat ik echt een grote rol inspreek met een andere stem dan mijn eigen, dat is heel leerzaam! Ik werk met mijn stem en daarom vind ik dit superleuk om te doen. Daarnaast is het voor kinderen en ik hou van kinderen. Het is net of ik voor mijn kleine neefje een verhaaltje voorlees voor het slapen gaan.'

'Maan en ik' is elke doordeweekse dag om 10.00 uur te zien bij NPO Zappelin op 3, maar ook wanneer je wilt op zappelin.nl en in de gratis NPO Zappelin-app.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers