Makelaars gaan strijd met elkaar aan in 'Makelaars Met Een Missie'

zondag 2 september 2018

In de oververhitte huizenmarkt waar normaal gesproken de kopers de strijd met elkaar aangaan, is het in het nieuwe RTL 5-programma 'Makelaars Met Een Missie' de beurt aan de makelaars.

Een week lang nemen drie makelaars uit dezelfde regio het tegen elkaar op en hebben ze één missie: het vinden van het ideale huis voor de koper van de dag. Welke makelaar slaagt erin om aan alle bijzondere woonwensen van de koper te voldoen? 'Makelaars Met Een Missie' is vanaf maandag 3 september elke werkdag om 19.30 uur te zien op RTL 5.


In iedere aflevering van 'Makelaars Met Een Missie' staat één potentiële koper centraal die zijn of haar wensenlijstje bij de drie makelaars van de week neerlegt. Op basis daarvan gaan de makelaars aan de slag. De wensen van de kopers variëren van woonboerderij tot penthouse, van ruimte voor inwonende oma’s tot betaalbare starterswoning en van rijtjeshuis tot onderkomen voor een hele woongroep.

In de eerste aflevering gaan drie makelaars uit Dordrecht de strijd met elkaar aan. De kopers zijn namelijk niet alleen opzoek naar een eengezinswoning met tuin in het centrum van Dordrecht, maar willen ook graag een praktijkruimte aan huis. Welke makelaar slaagt erin hun droomhuis te vinden?

'Makelaars Met Een Missie' wordt geproduceerd door Zodiak Nederland. Het programma is vanaf maandag 3 september elke werkdag om 19.30 uur te zien op RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers