Marc-Marie en Beau samen in zaterdagavondshow SBS 6

zaterdag 14 augustus 2010

Marc-Marie Huijbregts presenteert vanaf volgende week de nieuwe zaterdagavondshow samen met Beau van Erven Dorens. Marc-Marie neemt het stokje over van Gerard Joling die helaas overwerkt is en op doktersadvies rust moet nemen. De zaterdagavondshow met Marc-Marie & Beau laat gekke, mooie, bijzondere en ontroerende dromen uitkomen en is vanaf zaterdag 21 augustus om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Gisteren werd bekend dat Gerard Joling helaas niet in staat is om het programma te presenteren. 'Ik heb teveel hooi op m’n vork genomen en ben overwerkt. Op doktersadvies moet ik nu echt rust nemen de komende tijd. Ik vind het ontzettend vervelend, maar m’n gezondheid gaat nu even voor', aldus de presentator.


Marc-Marie & Beau
Marc-Marie Huijbregts tekende kort geleden een contract bij SBS 6 en is momenteel te zien als jurylid van 'Popstars' op de vrijdagavond. Marc-Marie maakt nu ook zijn opwachting op de zaterdagavond en vormt samen met Beau het nieuwe presentatieduo van deze familieshow. Marc-Marie en Beau kennen elkaar goed en kijken er naar uit om voor het eerst samen een grote show te gaan maken.

De zaterdagavondshow met Marc-Marie & Beau
Na de succesvolle zaterdagavondprogramma’s van Paul de Leeuw maakt zijn productiehuis speciaal voor SBS 6 een nieuwe zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau in de hoofdrol. Het duo zal op geheel eigen wijze de meest uiteenlopende dromen van mensen in het publiek op een bijzondere, grappige en emotionele manier uit laten komen. Geen droom is te gek voor de twee. Beau en Marc-Marie zetten alles op alles om de verzoeken op een ludieke manier in de studio te realiseren.

'De zaterdagavondshow met Marc-Marie & Beau', vanaf zaterdag 21 augustus om 20.30 uur bij SBS 6.

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers