Marcus Hansma is 'Holland's Next Top Model 2019'

dinsdag 17 december 2019
Foto: RTL 5 - © RTL 2019

Marcus Hansma (18) uit het Drentse Hoogeveen heeft 'Holland's Next Top Model 2019' gewonnen. Dat is maandagavond bekend gemaakt in de grote finaleshow van 'HNTM'. Overige finale-kandidaten waren Silke, Jay en Lenny.

Marcus heeft naast de titel ook een modellencontract bij modelagency The Movement gewonnen. Ook zal hij de cover sieren van het januari-nummer van ELLE.


Marcus over zijn overwinning: ''Holland's Next Top Model' winnen is een droom die uitkomt. Dit had ik vooraf nooit kunnen vermoeden en ik ben dan ook erg dankbaar voor deze zege. Met het modellencontract op zak gaat het voor mij nu écht beginnen. Ik kan niet wachten en grijp elke kans graag met beide handen aan! Daarnaast kijk ik uit naar het moment dat straks de ELLE op de deurmat valt.'

'HNTM'
Onder het thema Breaking The Rules ging op maandag 2 september 'Holland's Next Top Model 2019' van start bij Videoland en RTL 5. De grenzen werden flink opgezocht met een extra modellenhuis. De kandidaten werden ingedeeld in twee huizen, zonder dat zij van het bestaan van het andere huis op de hoogte waren. Naast deze flinke proef op ieders doorzettings- en incasseringsvermogen was dit seizoen met 16 afleveringen het langste seizoen tot nu toe.

Het gehele seizoen van 'Holland's Next Top Model 2019' is nu terug te zien bij Videoland.

Spin-off 'HNMO': nu te zien bij Videoland
In de nieuwe Videoland-serie 'Holland’s Next Make Over' (HNMO) krijgen de fans van 'HNTM' bijzondere transformaties door het vaste team van 'HNTM'. De afleveringen waarin de 'HNTM'-kandidaten een rigoureuze make-over ondergaan behoren al jarenlang tot de populairste afleveringen van het modellenprogramma. Aan de enorme vraag vanuit fans of zij ook eens in de kappersstoel mogen plaatsnemen voor een bijzondere transformatie, geeft Videoland nu gehoor middels deze zesdelige serie die vorige week is gestart. Iedere maandag is er een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers