Met drugs betrapte actrice 'bereidde nieuwe rol voor'

dinsdag 23 juli 2019

Zondag arresteerde de politie actrice Imanuelle Grives, bekend van de series 'Vechtershart' en 'Celblok H.'. Dat meldt het AD. De actrice werd betrapt met verschillende soorten drugs op zak en bovendien vond de politie ook bij haar thuis een aanzienlijke hoeveelheid drugs.

Momenteel verblijft Grives in de cel. Volgens haar advocaat gaat het om een 'zeer fout gelopen experiment'.

Volgens Stéphanie Chomé van het Belgische Openbaar Ministerie had Imanuelle Grives een te grote hoeveelheid drugs op zak. In totaal vond de politie ongeveer honderd xtc-pillen, meer dan 20 gram cocaïne, hoeveelheden ketamine MDMA die alleen voor verkoop bedoeld kunnen zijn en ten slotte ook een gebruikershoeveelheid illegale softdrugs.

Haar advocaat Koen Vaneecke spreekt over een fout gelopen experiment en voegt daaraan toe dat zijn cliënte bezig was met de voorbereiding van een nieuwe rol en dat het drugsbezit daarmee te maken heeft. 'Grives heeft de gewoonte zich grondig voor te bereiden op nieuwe rollen. Zo leefde ze ooit wekenlang op straat om zich goed te kunnen inleven in haar rol als dakloze. Voor haar nieuwe rol wilde ze de spanning van een drugsdealer aan den lijve ondervinden, maar nu beseft ze dat dit geen slimme actie was', aldus Vaneecke.

Grives blijft nog tot minstens vrijdag in de cel, waarna ze voor de rechter verschijnt. Het is dan aan hem om te beslissen welke straf ze krijgt. De woordvoerder van Imanuelle Grives was niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers