Miljonairs sturen Stephan uit 'De Gouden Kooi'

vrijdag 1 december 2006

De tweede ontslagronde in 'De Gouden Kooi' op Talpa heeft voor een nieuwe eliminatie gezorgd. Na een unanieme stemming heeft miljonair Stephan 'De Gouden Kooi' moeten verlaten.

D


e 42-jarige Bussummer was na zijn strategische spelletjes aardig in populariteit gedaald, maar hoopte op een redding door zijn maatje Ilona. Helaas ging ook zij, na een fikse onderhandeling met haar medemiljonairs, om. Alleen door een unanieme stemming kunnen miljonairs worden weggestemd. Helaas voor Stephan betekent dit het einde van het spel dat hij zo graag had gewonnen: 'De wereld draait om geld en daarom ga ik voor de hoofdprijs', zei hij bij de start van het avontuur.

In 'De Gouden Kooi' zijn tien Nederlanders 'gevangen in luxe' in een kapitale villa ter waarde van ruim 2 miljoen euro. Eén van hen kan de villa winnen, samen met een kapitaal aan cash. Kortom, de ultieme financiële vrijheid. Maar... daarvoor moeten ze eerst hun eigen vrijheid opofferen. En dat voor onbepaalde tijd. Want alleen de Miljonair die als laatste in de villa overblijft, wint. En dus is 'De Gouden Kooi' niet zomaar een programma; het is een psychologisch experiment. Een experiment waarvan de duur onvoorspelbaar is, volledig afhankelijk van de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van de Miljonairs.

'De Gouden Kooi', iedere werkdag om 19.30 uur bij Talpa op 10 en via www.degoudenkooi.tv 24 uur per dag te volgen.

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers