'MINDF*CK' komt met Oudejaarsspecial

zaterdag 9 november 2019

Vlak voor 2020 zijn intrede doet, geeft Victor Mids de laatste avond van 2019 een magische touch. De arts en illusionist is te zien met een special waarin de kijker het voor het zeggen heeft. Welk experiment heeft de afgelopen jaren het meeste indruk gemaakt?

Welke illusie blijft verbazen? De kijker kan dit vanaf zaterdag 9 november laten weten door te stemmen via avrotros.nl/mindfck.


Victor Mids: 'Oudejaarsavond is toch dé avond waarop we terugblikken. Het leek ons leuk om dit jaar de kijkers te vragen wat hen het meest is bijgebleven. Tijdens mijn optredens in het land hoor ik vaak van mensen welke illusie of experiment hun favoriet is. Voor de één is dat de illusie met Matthijs van Nieuwkerk, voor de ander geblinddoekt autorijden met Frans Bauer of toch de jongen die op mijn commando zijn telefoon in het water gooit. We hebben een voorselectie gemaakt en mensen kunnen online hun stem uitbrengen op hun meest memorabele 'MINDF*CK'. Ik ben heel erg benieuwd wat de uitkomst gaat zijn. Op de avond zelf ga ik de illusies natuurlijk op geheel eigen wijze aan elkaar praten.'

'MINDF*CK Oudejaarsspecial: the best of', dinsdag 31 december 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers