Morgan Freeman op zoek naar God in nieuwe serie op National Geographic Channel

zaterdag 2 april 2016

'Het verhaal van God is één van de grootste mysteries in de wereld', aldus Morgan Freeman. Voor het nieuwe programma 'The Story Of God', te zien vanaf zondag 3 april bij National Geographic Channel, reist Freeman de hele wereld over voor zijn zoektocht naar de betekenis van het geloof.

Hierin probeert hij het geloof te begrijpen en laat hij zich onderdompelen in alle religieuze ervaringen en rituelen.


In iedere aflevering van 'The Story Of God' staat een vraag centraal over het geloof, het mysterie rondom de schepping van de mensheid, de ware kracht van de wonderen tot aan de opstanding. Freeman bezoekt de grootste en indrukwekkendste religieuze plaatsen zoals, de Klaagmuur van Jeruzalem, de Bodhi Tree in India, de Maya tempels in Mexico en de Lakewood Church in Texas. Hij reist met archeologen om de eeuwenoude religies van onze voorouders te ontdekken, zoals de 10.000 jaar oude ruïnes in Göbekli Tepe in Turkije en het Keltische oude monument Stonehenge in Engeland. Gedurende zijn zoektocht, geeft Freeman in iedere aflevering zijn persoonlijke bevindingen prijs over het geloof dat hij onderzocht heeft.

'The Story Of God', zondag 3 april om 22.00 uur bij National Geographic Channel.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers