MUZIEKKIOSK binnenkort in heel Europa te ontvangen

woensdag 21 juni 2017

MUZIEKKIOSK, het televisiepakket dat in mei 2016 van start ging, is binnen enkele weken in heel Europa via de satelliet te ontvangen.

Dit is te danken aan de start van de nieuwe Nederlandse provider Joyne, die alle drie de zenders van MUZIEKKIOSK in haar tv-aanbod gaat opnemen. TV Oranje was al sinds 2006 via de satelliet te bekijken bij CanalDigitaal, maar dankzij Joyne zijn nu ook NashvilleTV en SchlagerTV in heel Europa te ontvangen.


'Europese doorbraak'
Met name voor die laatste twee zenders biedt de doorgifte bij Joyne nieuwe mogelijkheden. Het muzikale format van NashvilleTV (country) en SchlagerTV (Duitstalige muziek) is zeer geschikt voor het buitenland. Via satellietaanbieder Eutelsat zijn deze in Nederland gevestigde zenders nu dus ook beschikbaar gekomen voor internationale aanbieders. Directeur Jur Bron is opgetogen: 'Na de eerdere Europese doorbraak van de mede door ons opgerichte zenders Brava en DjazzTV zijn nu SchlagerTV en NashvilleTV aan de beurt.' Mededirecteur Gerard Ardesch sluit zich hier graag bij aan: 'The sky is voor MUZIEKKIOSK the limit!'.

Over Joyne
Joyne is een nieuwe Nederlandse provider van digitale radio en televisie via de satelliet. Onder het motto 'Gewoon doen' biedt Joyne binnenkort een aantrekkelijk pakket met Nederlandse en buitenlandse zenders. 'Geen fratsen, maar samen met de dealers in het land gewoon klanten goed helpen zoals het hoort', aldus medeoprichter Johrit Schellingerhout van Joyne. Een belangrijke doelgroep zijn recreanten en mensen met een tweede huis in West-Europa. Met een abonnement op Joyne volstaat een 45 cm schotel om het zenderaanbod perfect te ontvangen, zelfs in de Algarve en Noorwegen.

Over MUZIEKKIOSK
MUZIEKKIOSK is een initiatief van de oostelijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch. Het muziekpakket was in eerste instantie gericht op Nederland, maar is ook beschikbaar voor de buitenlandse markt. Het afgelopen jaar besloten de Nederlandse distributeurs Caiway, TriNed (Sint-Oedenrode), Kabeltex (Texel), SKV Veendam, Kabelnoord (regio Dokkum), CAI Harderwijk, internetprovider PLINQ, internetprovider Breedband Helmond en IPTV-provider InCompanyMedia om MUZIEKKIOSK in hun pakketten op te nemen.

De zenders van MUZIEKKIOSK
TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, shownieuws en een muziekagenda. Op SchlagerTV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden, vrij van reclameblokken. NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord, met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers