MUZIEKKIOSK opnieuw met twee zenders in Top 5

dinsdag 7 november 2017

Het zenderpakket MUZIEKKIOSK gooit opnieuw hoge ogen bij de verkiezing van de 'Beste digitale zender' van televisiegids Totaal TV. Vandaag werd bekendgemaakt dat twee van de drie MUZIEKKIOSK-zenders dit jaar in de Top 5 zijn geŽindigd.

TV Oranje wist de eervolle tweede plek te prolongeren, terwijl SchlagerTV, de Duitstalige zusterzender van TV Oranje, de vijfde plek in de wacht heeft gesleept. De verkiezing werd gewonnen door Family7, de derde en vierde plek zijn voor respectievelijk 100% NL TV en 192TV. Vier van de zenders in de Top 5 zijn lid van ThemaNed, de brancheorganisatie van Nederlandse themazenders.


'Prima resultaat voor MUZIEKKIOSK'
Van 26 september tot 14 oktober kon via de website totaaltv.nl worden gestemd op een lijst met meer dan 160 digitale televisiekanalen. Het was de tiende keer dat de verkiezing werd georganiseerd. TV Oranje, de 'zender met muziek van eigen bodem', scoort traditioneel hoog en eindigt steevast in de Top 5. Directeur Gerard Ardesch van MUZIEKKIOSK is blij met het resultaat. 'De hoge noteringen voor TV Oranje en SchlagerTV zijn opnieuw een prima resultaat voor MUZIEKKIOSK. Bovendien onderstrepen ze maar weer eens de kracht van de community van het Nederlandse lied en de Schlager', aldus Ardesch.

Over MUZIEKKIOSK
Het zenderpakket MUZIEKKIOSK bestaat uit drie zenders: Nashville TV, TV Oranje en SchlagerTV. NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord, met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau. TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, shownieuws en een muziekagenda. Op SchlagerTV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden, vrij van reclameblokken. Meer informatie is te vinden op: tvoranje.nl / schlagertv.nl / nashvilletv.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers