MUZIEKKIOSK-zenders in basispakket bij Caiway

woensdag 1 maart 2017

Met ingang van woensdag 1 maart zijn de MUZIEKKIOSK-zenders TV Oranje en SchlagerTV opgenomen in het basispakket van televisieaanbieder Caiway. TV Oranje maakte bij Caiway al enkele jaren deel uit van het 'Plus Pakket', de Duitstalige zusterzender SchlagerTV is voor het eerst bij Caiway te zien.

Het betekent een belangrijke nieuwe uitbreiding voor MUZIEKKIOSK, het televisiepakket dat in mei 2016 van start ging.


Verbreding van televisieaanbod
De uitbreiding met de MUZIEKKIOSK-zenders is het gevolg van een aantal wijzigingen die Caiway dit voorjaar doorvoert om het televisieaanbod te verbreden en tegelijkertijd de pakketten in de verschillende regio’s meer gelijk te trekken. In Albrandswaard zullen de wijzigingen per 1 april worden doorgevoerd.

Over Caiway
Caiway levert digitale radio- en televisie, internet en telefonie in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente.

Over MUZIEKKIOSK
MUZIEKKIOSK is een initiatief van de oostelijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch. Het muziekpakket is in eerste instantie gericht op Nederland, maar komt ook beschikbaar voor de buitenlandse markt. Het afgelopen jaar besloten de distributeurs TriNed (Sint-Oedenrode), Kabeltex (Texel), SKV Veendam, Kabelnoord (regio Dokkum), CAI Harderwijk, internetprovider PLINQ, internetprovider Breedband Helmond en IPTV-provider InCompanyMedia om MUZIEKKIOSK in hun pakketten op te nemen.

De zenders van MUZIEKKIOSK
TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, shownieuws en een muziekagenda. Op SchlagerTV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden, vrij van reclameblokken. NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord, met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers